Oeh la la: zijn Prince Charmings Marvin en Ferdi verloofd?

Dit lijkt verdacht veel op een huwelijksaanzoek.

Het tweede seizoen van Prince Charming gaat heel romantisch van start! Videoland deelde vandaag namelijk een fragment van de eerste aflevering, waarin lovebirds Ferdi en Marvin te zien zijn. Enne, het lijkt erop dat Ferdi zijn prince charming een aanzoek gaat doen…

Grote liefde

Marvin en Ferdi hebben door hun deelname aan Prince Charming de liefde van hun leven gevonden. Dat de heren nog steeds dolgelukkig met elkaar zijn blijkt wel uit een fragment dat Videoland op Instagram deelde.

Zo blikt Ferdi terug dat hij even Marvins nummer twee was, aangezien Marvin in de finale voor Marnix koos. Maar dat hij inmiddels zeker weet dat ze elkaars nummer één zijn. “Ik word heel blij van jou. Ik vind je leuk, ik vind je lief. Jij maakt mij echt een gelukkig mens”, deelt Ferdi vervolgens.

Afloop

Hoe de lieve woorden van Ferdi zullen aflopen, weten we echter nog niet. Videoland deelt dat we morgen in de eerste aflevering van seizoen twee van Prince Charming zullen zien wat Ferdi nog meer zal zeggen.

Wij vinden de lieve woorden van Ferdi in elk geval verdacht veel op het begin van een huwelijksaanzoek lijken. Zal de ondernemer dan op één knie gaan voor zijn grote liefde? To be continued…

Laatste nieuws