Wait, what? Carole Baskin reageert op outfit Romy Monteiro

Huh?

Nu het tweede seizoen van Tiger King fanatiek op Netflix wordt bekeken, staat ook hoofdpersonage Carole Baskin weer volop in de schijnwerpers. Enne, tóch had de dierenactiviste tijd om op onze eigen Romy Monteiro te reageren.

Reactie

Met Halloween gingen Romy en haar vriend Jasper Suyk als Carole en een tijger verkleed. De TV-ster kon het niet laten om op Romy's creatie te reageren. “I love it! Dat hebben ze goed nagedaan”, zegt Carole in een video van Shownieuws. “Ik hoop dat ze het doen in de geest van plezier en liefde.”

Tiger King

Het tweede seizoen van Tiger King staat sinds afgelopen weekend op Netflix. In een nieuwe reeks van de Netflix-hitserie zien we hoe het verhaal verder gaat. En dat belooft opnieuw behoorlijk spraakmakend te worden. Volgens sommigen was het eerste seizoen slechts 'het topje van de ijsberg'. Maar wat kunnen we verwachten?

Joe zit nog steeds achter de tralies, terwijl Carole vecht voor het eigendomsrecht van zijn fameuze dierentuin. In het nieuwe seizoen kunnen we nieuwe bizarre onthullingen verwachten van de beruchte personages, hun motieven, achtergrondverhalen en geheimen. Ook vrienden en vijanden Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover en James Garretson keren terug in Tiger King 2. Er staat dus weer een heleboel moord, chaos en waanzin op ons te wachten.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Tiger King

Laatste nieuws