Whut: deze Temptation-deelnemer wilde tijdens het laatste kampvuur een huwelijksaanzoek doen

Helaas liep dit niet helemaal zoals gepland.

De nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave is finally there. De onduidelijkheid tussen Bert en Delphine en de heisa tussen Efrain en Aylin: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar niet alleen krijgen we in de nieuwste aflevering duidelijkheid, ook doet één van de deelnemers een bijzondere onthulling.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Huwelijksaanzoek

Efrain en Aylin hebben een behoorlijk heftige periode achter de rug. De klik die Efrain met single Shallie had, zorgde bij Aylin voor twijfels. Ze zette zelfs een punt achter de relatie tussen de twee, maar wilde nog wel een goed gesprek voeren met haar (ex?)-vriend.

De aankondiging van de breuk deed Efrain veel pijn, zijn hart lag nog altijd bij Aylin. En dat wilde Efrain zelfs bezegelen met – ja echt – een ring. “Ik ben van plan om Aylin vanavond een aanzoek te doen. Dus eh… ik ga op m'n knieën. Ik ga vragen of zij met mij wil trouwen”, vertelt hij in de aflevering.

Geen aanzoek

Efrain had grootste plannen, maar helaas is er van een aanzoek niets gekomen. Tijdens de hereniging tussen de twee was er namelijk totaal geen sprake van liefde. Aylin was nog steeds not amused vanwege de acties die Efrain tijdens Temptation allemaal heeft gedaan. Zijn momentjes met Shallie op bed, de gesprekken over “contact via Instagram na Temptation” en zijn innige band met de single schoten bij Aylin nog altijd in het verkeerde keelgat.

Eindstand: het koppel is inmiddels weer samen. Maarre, van een aanzoek hebben we nog niets gezien. To be continued?

Beeld: Temptation Island: Love or Leave | Video: Videoland

Laatste nieuws