Temptations Shallie verklapt waarom ze niet met Efrain op dreamdate wilde

'Ik vond dat echt respectloos', aldus Shallie.

Hoewel Efrain als laatste man de Temptation-villa binnenwandelde, had hij binnen no-time een connectie met de prachtige Shallie. Week in, week uit zagen we de twee closer worden en een spannende dreamdate lag dan ook in het verschiet. Maarre, toch liep het allemaal net ietsje anders.

Dreamdate

Op sommige momenten leek het net alsof Efrain zijn vriendin Aylin even was vergeten, zó leuk had hij het samen met de Vlaamse Shallie. Efrain was zelfs zo onder de indruk van Shallie, dat hij de single zelfs knapper noemde dan zijn eigen vriendin. Wij wisten het dan ook wel zeker: die twee gaan samen op dreamdate.

Toch liep het allemaal net iets anders. Toen Efrain te horen kreeg dat Aylin een punt had gezet achter hun relatie, draaide hij helemaal door. Het was wel duidelijk dat hij met zijn gedachten absoluut niet bij de dreamdate zat. Maarre, het was niet Efrain, maar Shallie die in klare taal liet weten geen zin meer te hebben om op de allerlaatste date te gaan. Op Instagram Stories legt de brunette uit waarom ze niet zat te wachten op een dreamdate met Efrain.

Verkeerde beelden

“Hier ben ik weer met een babbelmomentje naar aanleiding van de vorige aflevering van Temptation Island, want ik heb vernomen dat heel veel mensen dachten dat ik zo op Efrain reageerde, omdat hij alleen gelaten wilde worden. Maar dat is dus helemaal niet het geval”, laat Shallie weten. Vervolgens legt ze uit wat de echte reden is waarom ze uitviel tegen Efrain. “Hij was afgekoeld en mensen kwamen bij hem en gingen hem troosten, en ik ging ook even kijken hoe het met hem ging. Wat hij toen tegen mij zei, heeft die reactie uitgelokt.”

Ze snapt dat veel mensen hier vragen over hebben, omdat het niet duidelijk in de aflevering naar voren is gekomen. “Hij zei tegen mij: 'Jij moet nu zeker uit mijn buurt blijven.' Ik zei daarop: 'Ikke? Hoezo, wat heb ik verkeerd gedaan? Ga je nu doen alsof het mijn schuld is?'”, herinnert Shallie zich nog goed. “Toen zei hij: 'Het gaat niet over schuld, maar ik wil geen verkeerde beelden meer aan mijn vriendin tonen.'” Deze opmerking schoot in het verkeerde keelgat bij de brunette. “Toen had ik zoiets van: uh, wacht eens even. Dat jij verkeerde beelden aan je vriendin hebt laten zien, komt niet door mij. Dat komt alleen maar door de dingen die jij hebt gezegd en die jij hebt gedaan. En dat heeft zij gezien. Dat komt niet door mij. Ik heb hier niets mee te maken. Ik ben altijd respectvol gebleven, ik ben twee weken je psycholoog geweest”, aldus Shallie. “Toen had ik zoiets van: you know what, die dreamdate? Die mag je ergens steken waar de zon niet schijnt. Ik wil niet meer mee. Ik vond dat echt respectloos op dat moment.”

Gelukkig is de lucht inmiddels geklaard tussen Efrain en Shallie, zo laat ze weten. “We hebben het daarna uitgepraat, dus no hard feelings. No beef, I just wanted to let you guys know hoe het echt is gegaan.” Aha!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws