Zien: dit is de nieuwe lover van Amanda Balk

'Ze zijn ontzettend verliefd', reageert het management van Amanda.

Nadat Amanda Balk voor een tijdje als happy single door het leven ging, heeft de socialite weer een nieuwe liefde in haar leven.

Nieuwe liefde

Niet alleen draaide de geruchtenmolen overuren over de nieuwe liefde van Amanda, ook haar management wist gister aan Shownieuws te bevestigen dat Amanda een nieuwe lover gevonden heeft.

“Ik weet dat Amanda dit geluk nog even voor zichzelf probeerde te houden”, onthult de manager van de realityster. “Maar ik ben persoonlijk, na het afgelopen jaar, ontzettend blij dat er een nieuwe liefde in haar leven is.”

Edward Hollander

De man aan wie Amanda haar hart verloren heeft, is geen onbekende. Zo vertelt het management dat het gaat om Edward Hollander, een Quote 500-lid. Shownieuws wist het kersverse koppel op de kiek te zetten en kreeg ook meteen een uitleg over de nieuwe man van Amanda.

“Hij is stabiel, ze zijn ontzettend verliefd en hij is een goede vader, en dat laatste is vooral een aanwinst in het leven van de dochter van Amanda”, stelt de manager. Ook wist de showbizzsite te achterhalen dat Edward een geschat vermogen van 340 miljoen euro heeft. “Eind goed, al goed”, stelt het management van Amanda over de romance tussen de twee.

Een Instagram-official foto is er nog niet, maar wie weet zal Amanda haar nieuwe vlam binnenkort zelf bekend maken. Wij zijn in ieder geval heel blij voor de twee!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws