Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shocking: Amanda Balk bruut overvallen in eigen woning

De gewapende mannen deden zich voor als pakketbezorgers.

Amanda Balk

Het is een verschrikkelijke dag voor Amanda Balk. De realityster werd in haar eigen woning overvallen door twee gewapende mannen die zich voordeden als pakketbezorgers, zo meldt het management van Amanda aan RTL Boulevard.

Verschrikkelijke gebeurtenis

Het management van Amanda deelt in een gedetailleerd bericht hoe de overval in de woning van Amanda en haar achtjarige dochtertje Vegas is verlopen. Volgens de beschrijving lag dochtertje Vegas nog te slapen toen er plotseling aangebeld werd. De realityster liet de pakketbezorgers weten dat ze het pakketje voor de deur achter mochten laten. Terwijl Amanda even later het pakketje naar binnen wilde halen, bleken de overvallers nog om de hoek te staan.

Volgens haar management werd Amanda in haar buik geschopt en vervolgens onder schot gehouden, waarna de overvallers het huis van de realityster binnendrongen.

Dochtertje

Eenmaal in het huis aangekomen wisten de overvallers zich een weg naar boven te vinden. Amanda volgde en stormde de kamer van dochtertje Vegas binnen – die zich in alle paniek in een kast had verstopt. Amanda werd vervolgens mishandeld en ook de kast ingeduwd.

De overvallers wisten voor zo'n 150.000 euro aan spullen mee te nemen. Met Amanda gaat het naar omstandigheden goed, maar is enorm geschrokken. Het management laat weten: "Ze staat nog niet in contact met haar gevoel. Zowel fysiek als emotioneel lijkt ze nog niet geschaad en dat komt vooral doordat ze zich nu enkel zorgen maakt om haar dochter." Volgens het management is de realityster momenteel in goede handen. We wensen je heel veel sterkte, Amanda!

Misschien ook voor jou:
Verdachte opgepakt voor poging tot overval op Fred van Leer
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress