Om déze eerlijke reden doet Chris mee aan Prince Charming

'Ik ben nu echt klaar om de liefde van mijn leven tegen te komen.'

Lees ook

In het nieuwe seizoen van Prince Charming gaan we Chris Berendse volgen in zijn avontuur naar een nieuwe liefde. Iets waar de knappe Chris zeker naar opzoek is, deelt hij in de nieuwste Grazia.

Groot avontuur

In het vorige seizoen van Prince Charming zagen we een hoop drama, liefde en emotie. Toch blijft de zoektocht naar de ware liefde een groot avontuur, vindt ook Chris. “Ik heb een druk bestaan en daten had niet zo mijn prioriteit. Maar dit is echt een avontuur, want ik krijg de kans om naar een prachtig palazzo in Italië te gaan en meerdere mannen op verschillende manieren te leren kennen.”

Hopelijk vindt de handsome Chris net als Marvin zijn grote liefde via het programma. Aan Chris ligt het in ieder geval niet. Na een gesprek met een relatietherapeut heeft hij namelijk aan zichzelf gewerkt en weet hij het nu zeker: “Ik ben nu echt klaar om de liefde van mijn leven tegen te komen.”

Bijdrage aan de queer community

De 28-jarige Limburger gebruikt het programma niet alleen voor de liefde. “Ik zie het als een mooie kans om een bijdrage te leveren aan de queer community, en de zichtbaarheid van de homoseksuele gemeenschap in de samenleving te tonen. Het programma is zo mooi en romantisch, en ik denk dat Marvin vorig jaar wel heeft laten zien dat het serieuze liefde kan opleveren.” Het programma is vanaf 24 november te zien op Videoland.

Lees het volledige interview met Chris Berendse in de nieuwste Grazia die vanaf woensdag 17 november in de schappen ligt.

Bron: Jill Waas | Beeld: Prince Charming

Laatste nieuws

Zie ook