Dít zijn de eerste beelden van Prince Charming

Chris staat opeens oog in oog met de twaalf knappe vrijgezellen.

Vanochtend werden we al getrakteerd op foto's van de twaalf knappe, vrijgezelle mannen die meedoen aan Prince Charming, en nu doet Videoland daar nog even een schepje bovenop. De streamingdienst deelde zojuist namelijk de eerste beelden van ontmoeting tussen Chris en de deelnemers op Instagram. Enne, dit belooft veel goeds!

Prince Charming

In Prince Charming wil de felbegeerde vrijgezel Chris er middels groeps- en solodates achter komen wie van de twaalf kandidaten het best bij hem past. Alle vrijgezelle heren verblijven – net als vorig jaar – in een prachtig palazzo en doen hun best om het hart van Chris te veroveren. Iedere aflevering moet prince charming himself tijdens een heuse ceremonie beslissen welke man hij naar huis stuurt en welke mannen in het palazzo mogen blijven.

Eerste beelden

Het tweede seizoen van Prince Charming start 24 november met een dubbele aflevering. Hoewel we dus nog even geduld moeten hebben voordat we aan het programma kunnen beginnen, licht Videoland alvast een tipje van de sluier op.

Op Instagram deelt de streamingdienst alvast wat beelden van de eerste ontmoeting tussen Chris en de twaalf vrijgezellen. “Ik ga dit avontuur vol passie aan en ik hoop dat jullie dat ook doen”, horen we Chris tijdens de eerste ontmoeting zeggen. “Want wie weet, vind ik dan mijn prins op het witte paard.” Dat belooft veel goeds!

Beeld: Videoland (Jasper Suyk), Instagram

Laatste nieuws