Grazia x Collistar: geef je nu op voor de digital make-up masterclass

Zo ga jij boordevol beauty-inspiratie de feestdagen tegemoet!

Lees ook

Kan jij bij het omtoveren van een dagelijkse look tot een party look wel wat hulp gebruiken? Dan heb je geluk. Grazia organiseert namelijk samen met Collistar een interactieve masterclass waarbij je alle ins and outs van een perfecte skincare- en beautyroutine leert.

Collistar x Grazia

Collistar staat symbool voor stijl en schoonheid, en deelt de passie voor beauty en haar Italiaanse roots met Grazia. Bij Collistar vind je alles wat je nodig hebt voor een volledige gezichtsverzorging en make-up. Enne, dat kun je allemaal ontdekken tijdens de digitale interactieve masterclass die Grazia samen met Collistar organiseert.

Je krijgt een box vol beautygoodies t.w.v. €180 voor slechts €35 thuisgestuurd en onder digitale begeleiding van Collistar-expert en trainster Nicole leer je stap voor stap alles over een perfecte, alledaagse make-uplook die jij in een handomdraai omtovert tot een feestelijke look. Ook zal er genoeg ruimte zijn om je vragen via de chat te stellen. Zo ga jij boordevol inspiratie de feestdagen tegemoet!

Programma

Op vrijdag 10 december 2021 van 10.00 uur tot 12.00 uur kan je vanaf je eigen bank digitaal meedoen aan de masterclass. De aanvang is om 10.00 uur, de starttijd om 10.30 uur. Om 11.30 uur is de masterclass afgelopen, waarna je nog 30 minuten de tijd hebt om vragen te stellen.

Collistar-expert Nicole zal live vanuit het Collistar hoofdkantoor Utrecht, samen met Grazia-hoofdredacteur Annelies de online masterclass begeleiden. De experience bestaat uit drie onderdelen: Nicole vertelt je eerst alles over het Collistar skincare-ritueel. Met de productsamples in je box doe je zelf mee. Nadat je huid is gereinigd en gevoed is er aandacht voor een mooie basis make-up. De finishing touch is het aanbrengen van twee perfecte looks. Alle benodigdheden voor de basislook vind je in de box.

Geef je nu op!

Kan jij niet wachten om alles te leren over de skincare- en beautyproducten van Collistar? Voor €35 euro per persoon krijg je een box thuisgestuurd met een verkoopwaarde van €180. In deze box zit:

– De nieuwste Grazia
– Een lekker drankje en wat snacks
– Mini size reiniging en Collistar skincare
– Impeccable Compact Powder in kleur 30G
– Impeccable Maxi Blush in kleur #04
– Impeccable Eyeshadow in kleuren #200 #220 en #110
– Infinito Mascara Black
– Lip Gloss Volume in kleur #150

Ben jij erbij? Klik op deze link om een ticket te bemachtigen. Er zijn 25 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Beeld: Collistar

Laatste nieuws

Zie ook