Wedding bells! Lieke Martens verloofd met Benjamin van Leer

De voetbalster deelt prachtige beelden van het aanzoek op Instagram.

Prachtig nieuws voor Lieke Martens! De voetbalster is ten huwelijk gevraagd door Sparta-keeper Benjamin van Leer. Enne, “Gelukkig zei ze ja,” laat Benjamin op Instagram weten.

Huwelijksaanzoek

Lovebirds Lieke en Benjamin hebben zojuist op Instagram laten weten dat ze verloofd zijn. De Sparta-keeper vroeg de liefde van zijn leven ten huwelijk op een heuse droomlocatie. Zo is op de foto's te zien dat Benjamin op één knie ging voor Lieke met een prachtig herfstdecor op de achtergrond. Ook is te zien dat er nu een prachtige ring om Liekes vinger pronkt.

“Gelukkig zei ze ja”, laat Benjamin weten op Instagram. Ook Lieke is dolgelukkig met de verloving: “Een miljoen keer ja”, deelt ze dan ook in de caption op Instagram.

Romance

Ruim drie jaar geleden maakten de FC Barcelona-voetbalster en de Sparta-keeper per ongeluk wereldkundig dat ze een relatie hebben. De twee plaatsten destijds in de zomer namelijk allebei een foto van hetzelfde balkon op hun Instagram Stories. Voor ze het wisten hadden hun followers de link al gelegd.

Hoe ze elkaar leerden kennen? Via social media. “Omdat de kans, mede doordat ik in het buitenland woon, heel klein was dat ik Benjamin in het echt zou tegenkomen, kon dat eigenlijk maar op één manier: via social media. Waar ik overigens geen Tinder mee bedoel”, liet Lieke destijds aan Privé weten.

Wij wensen de nieuwbakken verloofden heel veel geluk!

Bron: Nu.nl, Ditjes en Datjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws