Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Even binnen gluren: zo ziet het huis én kantoor van Monica Geuze eruit

Interieur goals.

Monica Geuze

Onlangs verhuisde Monica Geuze naar een prachtig grachtenpand middenin Amsterdam én werd ze eigenaar van een eigen kantoor. Monica kennende zien zowel haar woning als kantoor er tot in de puntjes verzorgd uit. Genoeg reden om even binnen te gluren.

Monica's huis

In de vlogs van Monica zien we regelmatig een glimp van haar woon- of slaapkamer voorbijkomen, maar een echte roomtour kregen we nooit te zien. Gelukkige maakte Monica voor een samenwerking met Westwing een uitzondering. De influencer liet haar hele huis én kantoor door de woonwebshop op de kiek zetten – en daar worden wij héél blij van.

Woonkamer

We moeten toegeven: als we in onze dromen een woonkamer in mogen richten, dan zal het er zoals de woonkamer van Monica uit komen te zien. De combinatie van de fluffy bank, het panterprintje en de gekleurde items op de schouw maken de boel gezellig en knus. Wij zijn fan!

En ja, je ziet het goed. Monica heeft twee woonkamers, want er zijn ook meerdere verdiepingen in haar woning. In de woonkamer vind je een huge bank.

Eetkamer

Een ontzettend lange eettafel waar je met héél veel mensen kan dineren, zonder dat je een plastic stoel hoeft aan te schuiven. Dat is iets waar Monica naar eigen zeggen altijd al van droomde.

Kantoor

Bij zo'n prachtig huis, hoort natuurlijk ook een prachtig kantoor. En dat bewijst Monica maar al te goed. De beauty vertelt aan Westwing dat ze graag wilde dat haar kantoor als een thuis aan zou voelen.

"Ik weet dat veel mensen zullen denken dat mijn kantoor er niet echt uitziet als een kantoor. Dat is juist het gene wat ik heel erg belangrijk vind. Dat mijn kantoor ook echt gezellig aanvoelt als een tweede thuis. Je maakt een ruimte natuurlijk gezellig door accessoires en als je het mij vraagt wat is een typisch Monica item, dan is het wel een luipaard print kussen."

Lifestyle
  • Westwing