Monica Geuze verbaasd over uitspraak Britt Dekker

'Hoezo is het nodig om dat te zeggen?'

Onlangs mocht Monica Geuze naar het Televizier Ring-gala, vanwege haar nominatie voor de Televizier-ster Talent Award. In de podcast Geuze & Gorgels blikt Monica terug op deze avond en vertelt ze over een bijzondere situatie.

Televizier-interview

De nominatie voor de Televier-ster Talent Award, de speech, de rode loper en een zaal vol 'belangrijke mensen': Monica vond het naar eigen zeggen allemaal ontzettend spannend. Aan bestie Kaj Gorgels vertelt ze in de podcast dat ze blij was toen ze eindelijk haar plekje in de zaal had gevonden, tot ze haar concurrenten samen een interview zag afnemen.

“Er was dus blijkbaar een rode loper show, waar mensen geïnterviewd werden”, begint Monica. “Dus ineens zie ik Britt Dekker, Raven en Rob Kemps – de mensen waarmee ik in een categorie genomineerd was. Ik stond daar niet bij. Prima, weet ik veel, ik zat al in de zaal en ik wist niet zeker of ik daarbij aanwezig moest zijn”, gaat ze verder.

‘Asociaal’

“Zij zitten elkaar een beetje op te hemelen, en dan zegt Raven: 'Er is toch nog iemand genomineerd?' Vervolgens hoor ik Britt Dekker zeggen: 'Ja, Monica. Maar ik nodig hier alleen de mensen uit die ik leuk vind”, gaat Monica verder. “Dus terwijl ik vanuit de zaal naar dat scherm kijk, word ik gewoon gebasht. Ik vind dat gewoon asociaal. Hoezo is het nodig om dat te zeggen?”

Dat het Monica nog steeds niet lekker zit, moge duidelijk zijn. Gelukkig weet Kaj Monica gerust te stellen, door te benoemen dat Britt nu eenmaal graag een sarcastische opmerking maakt. “Ze zal het vast als geintje bedoeld hebben”, zegt Kaj meteen. “Ja, maar ik vond het niet leuk”, raast Monica verder. Oops…

Het fragment is te beluisteren in onderstaande podcast vanaf 14.50 minuten.

Beeld: BrunoPress | Video: Geuze & Gorgels

Laatste nieuws