Aha! Hierdoor heeft Temptations Donna een wond onder haar oog

Is dit jou ook opgevallen?

De tiende aflevering van Temptation Island: Love or Leave is weer hét onderwerp van gesprek op social media. Hoewel er massaal wordt gesproken over de ruzie tussen Delphine en Bert, heeft niemand het onder de huge wond onder Donna's oog. Want hoe komt ze daar zo ineens aan?

Blauwe plek

In de aflevering is te zien hoe Donna ineens met een dik oog voor de camera verschijnt. Er wordt verder niet gezegd hoe ze nou aan de blauwe plek komt en dus besloot een kijker haar een berichtje te sturen op Instagram. Donna was niet te beroerd om te reageren en stelt haar volgers gerust. “Voor het geval dat jij het je ook afvroeg…Ik was op mijn gezicht gevallen tijdens de yogadate”, aldus Donna, die refereert naar de date met Jimi in aflevering 9.

Date

Niks aan het handje dus, al heeft Donna wel een tip voor haar volgers. “Tip: doe geen handstand tijdens je eerste (en voor mij ook gelijk de laatste) yogales.” Duidelijk!

Overigens groeien Donna en Jimi steeds dichter naar elkaar toe. Haar relatie met Nico lijkt ten einde, nadat Nico in een videoboodschap onthulde dat hij een keer is vreemdgegaan tijdens hun relatie. Aii…

Beeld: videostill

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation

Laatste nieuws