Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Montana Meiland en Dirk zaten ooit in relatiecrisis om deze reden

De relatie van het power couple verkeerde in zwaar weer.

Montana Meiland en Dirk

Montana Meiland en Dirk Hoogstraten zijn al bijna zeven jaar happily in love. Toch had het niet veel gescheeld of het power couple was niet meer samen, zo onthult moeder Erica Meiland in haar biografie.

Relatiecrisis

"Twee jaar geleden hadden Dirk en zij (Montana, red) een soort crisis. Hij zei: 'Als ik afgestudeerd ben en werk heb, verdien ik meer dan jij en moet jij meer in het huishouden gaan doen'", schrijft Erica in haar boek De motor achter de Meilandjes. Die opmerking schoot bij dochter Montana in het verkeerde keelgat. Zij liet haar vriend dan ook even goed weten hoe de vork in de steel zat. "Dat gaat niet gebeuren, want ik werk ook keihard. Als jij dat echt vindt, dan maak ik het uit", zei Montana tegen hem.

Twee keer trouwen

Gelukkig overwonnen de lovebirds de relatiecrisis en zijn ze nog altijd stapelverliefd op elkaar. Enne, daar is niet alleen Montana, maar ook de rest van de Meilandjes heel blij mee. Vooral moeder Erica kan stiekem niet wachten tot de twee in het huwelijksbootje stappen. De bruiloft – of moeten we zeggen bruiloften – is in ieder geval al helemaal uitgedacht. "Dirks moeder komt uit Polen, dus dat gaan ze twee keer doen. Ook in Polen. Ik hoop dat ze daarna kinderen willen", schrijft Erica in haar biografie. Ook wij kunnen niet wachten op een Meilandjes-wedding. Aan wijn en gezelligheid in ieder geval geen gebrek!

Misschien ook voor jou:
Dít is waarom Maxime Meiland weer gaat verhuizen
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram