Maxime Meiland deelt snoezige foto van Vivé: ‘Ze lijkt nu al op Leroy’

Te schattig!

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer delen regelmatig updates en foto's van hun gezinnetje op social media. Onlangs plaatste Maxime opnieuw een prachtige foto met dochtertje Vivé op Instagram. Enne, het valt haar volgers al snel op dat de kleine Vivé wel heel veel op haar vader begint te lijken.

Schattige foto

Maxime deelde gisteren in een gesponserde post een aantal foto's van dochters Vivé en Claire. En binnen notime stroomden lovende reacties over de meiden binnen op Instagram. “Wat een lieverdjes, jullie meisjes”, en “Wat een lieve foto”, reageren volgers.

Maar wat Maximes followers vooral opvalt is dat de kleine Vivé al veel op haar vader lijkt. “Ze lijkt nu al op Leroy“, reageert een volger. “Leroy jr. Hoe is het mogelijk?”, reageert weer een ander.

Gelijkenis moeder van Erica

Hoewel een aantal van Maximes volgers het er roerend over eens is dat Vivé op haar vader lijkt, vinden anderen juist dat het meisje op de moeder van Erica Meiland lijkt.

“Oh, ik vind het echt een kopie van haar oma”, reageert iemand. “Ja, dat dacht ik ook al. Zij lijkt op de moeder van Erica”, vult iemand aan. “Dat dacht ik ook, precies haar overgrootmoeder”, vult een ander aan.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws