Finally: dít is wanneer Stranger Things seizoen 4 te zien is

Netflix maakt het nieuws bekend met een gloednieuwe teaser én de namen van alle afleveringen.

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat het derde seizoen van Stranger Things op Netflix verscheen. Door de coronacrisis – of course – liet het vierde deel van de sciencefictionserie langer op zich wachten dan normaal. Gelukkig heeft de streamingdienst eindelijk onthuld wanneer we Stranger Things 4 kunnen verwachten.

Nieuwe afleveringen

Afgelopen zaterdag was de internationale fandag van Stranger Things en Netflix kon het dan ook niet laten om fans van de serie een bijzonder cadeau te geven. Op Twitter kondigde de streamingdienst aan dat het vierde deel van de sciencefictionserie eraan zit te komen, met daarbij een speciale verrassing: de namen van alle negen (!) afleveringen. Enne, met afleveringtitels als 'The Hellfire Club', 'The Monster and the Superhero' en 'The Massacre at Hawkins Lab' belooft het weer een ultraspannend seizoen te worden.

Releasedatum

Maarre, na twee jaar wachten is een lijst met de namen van de afleveringen natuurlijk niet genoeg om de fans happy te houden. Daarom besloot Netflix alvast een kleine sneak peek van het vierde seizoen te delen. In de teaser zien we dat Eleven (Millie Bobby Brown) zich opmaakt voor spring break. Ze schrijft een brief aan Mike (Finn Wolfhard), waarin ze hem vertelt hoe geweldig haar eerste 185 dagen in Californië waren, maar al snel zien we dat dit niet helemaal waar is. Wat volgt zijn vuurwapengevechten, een enge pop, kapotte ramen, Eleven die door twee mannen in pak wordt vastgehouden, een ondergrondse basis, explosies en nog veel meer strange things.

Wanneer we dit ultraspannende vierde deel van Stranger Things dan eindelijk kunnen verwachten? Bad news, dat duurt nog even. Hoewel Netflix nog geen officiële releasedatum geeft, is al wel duidelijk dat het nieuwe seizoen niet eerder dan volgende zomer op de streamingdienst zal verschijnen. On a positive note: genoeg tijd om de eerste drie delen opnieuw te kijken en je geheugen weer op te frissen.

Bron: IGN | Beeld: Netflix | Video: YouTube (Netflix)

Laatste nieuws