Komt er nog een vijfde seizoen van Stranger Things?

De maker van de populaire serie komt met héél goed nieuws.

Hoewel de opnames van het vierde seizoen van de populaire serie Stranger Things vanwege het coronavirus al een tijdje stilliggen, komen de makers van de serie nu toch met héél goed nieuws.

Nieuw seizoen

De makers van de serie hebben namelijk bevestigd dat het vierde seizoen niet het laatste seizoen zal zijn. “Seizoen 4 is niet het einde”, vertelt Stranger Things-maker Ross Duffer in een interview met The Hollywood Reporter. “We weten niet alleen hoe de serie eindigt, maar ook wanneer de serie eindigt”, stelt hij.

Vervolg

Het coronavirus mag er dan voor gezorgd hebben dat de opnames van de serie stilliggen, maar het zorgde er ook voor dat de bedenkers van de serie tot nieuwe inzichten kwamen. “Door de pandemie hadden we tijd om wat verder voor ons uit te kijken en na te denken over wat het beste is voor de serie. Daardoor kregen we een beter idee van waar we heen wilden en hoe lang het duurde om dat verhaal te vertellen”, aldus Ross.

Wanneer de opnames van de serie hervat worden en wanneer we het vierde seizoen op Netflix kunnen verwachten is nog niet bekend. Nog even geduld dus!

Bron: Superguide | Beeld: Stranger Things, Twitter

Laatste nieuws