De Bachelorette's Niek klapt uit de school: 'Ik vond het een grote poppenkast'

De Bachelorette’s Niek openhartig over zijn droomvrouw: ‘Ik ga haar vinden’

Niek haalde de finale van De Bachelorette en scoorde zo die felbegeerde 24-uurs-date met Gaby Blaaser. Helaas koos Gaby uiteindelijk niet voor hem en bleef Niek single achter. In de podcast van Kiki Duren vertelt Niek hoe het nu met zijn love life gaat.
De Bachelorette's Niek

Single 

“Ik ben nog niet gelukkig in de liefde”, doet Niek uit de doeken. Als Kiki vervolgt dat ze Niek zijn prinsesje gunt, laat De Bachelorette-deelnemer weten dat hij openstaat voor een nieuwe romance. “Ik gun het mezelf ook. Ik ga haar hoe dan ook vinden”, vertelt Niek over zijn droomvrouw. “Dat moment was er in Afrika niet, maar dat prinsesje ga ik krijgen. Dat weet ik zeker.”

Prinses vinden

Tijdens Nieks deelname aan De Bachelorette gaf hij Gaby een prachtig sieraad tijdens een van hun dates. Dit bleek slechts een voorproefje te zijn van wat zijn droomvrouw kan verwachten. Als Niek zijn prinsesje eenmaal heeft gevonden, zal het haar aan niets ontbreken. “Dan krijgt ze heel veel Louis Vuitton-armbandjes, oorbelletjes en schoentjes. Dat komt allemaal goed.”

De Bachelorette-reünie

Niek schoof onlangs aan bij de reünie-aflevering van De Bachelorette, maar hij was niet bepaald te spreken over de reunion met Gaby. Zo vertelde de blondine dat ze de 24-uurs-date liever met Jordy had gehad dan met Niek.

“Ik had het niet zien aankomen”, vertelde Niek aan Privé TV. "Ik had eigenlijk verwacht dat ze zou zeggen: 'Niek, jij nog een kans!' Dit was wel shocking. Ik denk dat niemand dit had verwacht.”

Na deze plottwist was een goed humeur bij Niek dan ook ver te zoeken. Als hij het nog eens over zou kunnen doen, had hij veel beter kunnen weglopen. “Ze kwam binnen en mijn eerste gevoel was eigenlijk: oké, ik stap nu op, ik stap van die bank af en ik loop weg. Dat had ik eigenlijk ook gewoon moeten doen.”

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7028324f240', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });