Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kort maar krachtig: Jay-Z verwijdert Instagram alweer na één dag

Beyoncé heeft een volger minder...

Jay-Z

Eerder deze week viel het fans op dat hun grote idool Beyoncé voor het eerst iemand was gaan volgen op Instagram. Die persoon in kwestie was hubby Jay-Z, die ein-de-lijk Instagram had aangemaakt. Al was dat maar voor korte duur, want na één dag is zijn account alweer met de noorderzon vertrokken.

Één volger

Jay-Z heeft in zijn leven al veel bereikt, maar gevolgd worden door niemand minder dan Beyoncé moet toch wel een bijzondere mijlpaal in zijn leven zijn. Tot dinsdag volgde Beyoncé geen enkele volger van haar 216 miljoen volgers op Instagram terug. Maar nadat Jay-Z een Instagramaccount aanmaakte, kwam hier verandering in.

Film

De husband van de zangeres besloot dinsdag een Instagram-account aan te maken om de aanstaande Netflix-film The Harder They Fall te promoten. Ook hij volgde maar één iemand, namelijk – je raadt het al – Beyoncé.

The Harder They Fall ging op 3 november op Netflix in première, en speciaal voor deze film nam Jay-Z het nummer Guns Go Bang op met Kid Cudi. Aan die promotie werkte Beyoncé dus een handje mee door zijn post in haar Stories te delen. Maarre, nu die promotie achter de rug is vond Jay het alweer tijd om afscheid te nemen van zijn account, dat inmiddels al meer dan 1.3 miljoen volgers had bereikt. Hopelijk tot ziens, Jay-Z!

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Brunopress