AYTO’s Irene over truth booth-uitslag Shanice en Ivo: ‘Ik moest ook gewoon verdergaan met het spel’

In gesprek met Grazia vertelt ze over het shocking moment.

Lees ook

Let op! Dit artikel bevat spoilers over het verloop van de vierde aflevering van Are You The One.

Het wordt met de aflevering duidelijker wie er een perfecte match vormen in de villa van Are You The One. Irene heeft haar match nog niet gevonden – al wordt haar zoektocht wel een stukje makkelijker nu blijkt dat Shanice en Ivo toch geen perfecte match zijn. Aan Grazia vertelt de fitnessgoeroe wat er tijdens dat onthullende moment door haar heen ging.

Perfecte match

De derde aflevering van Are You The One eindigde met een enorme cliffhanger. Shanice en Ivo kregen in de truth booth namelijk te horen of zij een perfecte match vormden. Hoewel de twee er zelf van overtuigd waren dat ze meant to be waren, bleek in de vierde aflevering dat de truth booth toch iets anders voor het stel in gedachten had. 'Geen match', gaf het schermpje aan, waarna heel de villa geschokt reageerde.

Vooral voor Irene kwam de uitslag als een verrassing. Zij kreeg het namelijk behoorlijk aan de stok met Shanice, omdat ze – tot groot ongenoegen van Shanice – haar connectie met Ivo probeerde uit te vogelen. Irene wist dan ook niet goed of ze opgelucht moest zijn na de uitslag. “Er is zoveel op mij afgekomen”, vertelt ze wanneer we haar bellen. “Ik ben op een bepaalde manier aangevallen, terwijl ik gewoon naar mijn perfecte match op zoek was”, legt ze uit.

Spanningen

Ze doelt op de ruzie met Shanice, waarbij Irene behoorlijk de wind van voren kreeg voor de ogen van de andere kandidaten. Irene gaf namelijk bij een ronde spin the bottle een sensuele zoen in de nek van Ivo. Shanice vond dat echter niet kunnen en vertelde voor de camera's dat ze Irene echt “sneaky” en “een slang” vindt.

Toen Shanice vervolgens verhaal ging halen bij Irene, barstte de bom: “Wat is jouw reden dat je hem zo sensueel en lang hebt gekust?”, vroeg ze emotioneel. Irene reageerde door op Shanice af te vliegen en riep: “Niet zo tegen mij praten!” Irene deed eerder al uit de doeken waarom ze zo heftig reageerde. “In het stukje lijkt het alsof ik iemand aan vlieg, maar daarvoor was er al langer iets gaande, legt ze uit. Shanice was namelijk al een tijdje tegen Irene aan het schreeuwen.

De Instagram content creator hield de eer aan zichzelf en probeerde zo koeltjes mogelijk om te gaan met de truth booth-uitslag. “Ik heb altijd mijn woordje gedaan”, gaat ze verder. “Maar ik had wel respect voor hen (Ivo en Shanice, red) om het nieuws even te laten bezinken, want het is natuurlijk een klap.” Of Irene hierna haar slag heeft geslagen bij Ivo? “Ik moet natuurlijk gewoon verdergaan in het spel”, verklapt ze. Hmmm… Wij zijn heel benieuwd naar de volgende afleveringen!

Beeld: Videoland @Mark Engelen

Laatste nieuws

Zie ook