doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

AYTO's Irene over spanningen in de villa: 'Ik ben iemand die daar gelijk wat van zegt'

'Er wordt zo slecht over mij gesproken in mijn gezicht en dat kon ik niet toe laten.'
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61aae83f9e0c8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61aae83f9e0c8 img{#fig-61aae83f9e0c8 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61aae83f9e0c8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61aae83f9e0c8 img{#fig-61aae83f9e0c8 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61aae83f9e0c8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61aae83f9e0c8 img{#fig-61aae83f9e0c8 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61aae83f9e0c8 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61aae83f9e0c8 img{#fig-61aae83f9e0c8 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Irene

We hebben in de eerste drie afleveringen van Are You The One? inmiddels kunnen zien dat het vinden van dé perfecte match zo makkelijk nog niet is. Irene kan erover meepraten, want haar zoektocht naar the one lijkt tot nu toe nog niet zo lekker te verlopen. Sterker nog, ze botst een paar keer behoorlijk met de andere deelnemers. Aan Grazia vertelt ze hoe de vork precies in de steel zit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Shanice en Ivo

In de villa van Are You The One? beginnen de onderlinge spanningen aardig op te lopen. De deelnemers worden door middel van enkele spellen uitgedaagd om elkaar beter te leren kennen én the one te vinden, maar dat gezamenlijke doel lijken de kandidaten soms even te vergeten. De teamspirit wordt dan ook behoorlijk onderuitgehaald wanneer Irene, Shanice en Ivo wat irritaties naar elkaar uitspreken.

Ivo en Shanice zijn exen van elkaar en dat leidt bij bepaalde momenten tot ingewikkelde discussies. Zo was er in de eerste aflevering al te zien hoe Irene Ivo ervan beschuldigde dat hij een spelletje met haar zat te spelen. “Ik ben een persoon die daar gelijk wat van zegt", vertelt Irene. "Op dat moment heb ik dat ook in de groep gegooid. Ik vind het belangrijk dat als ik iets zie of als ik iets voel, dit meteen te bespreken en uiten. Ik laat me niet zo behandelen."

Onderlinge spanningen

Het zit tot nu toe dus nog niet helemaal lekker tussen Irene, Shanice en Ivo. Helemaal niet wanneer Ivo in de derde aflevering vertelt dat hij en Irene geen match kunnen zijn, omdat zij nog bij haar ouders woont. “Als je daarop iemand wil afrekenen, vind ik dat heel apart”, verklaart Irene tegenover Grazia. “Mensen groeien op hun eigen momenten. Iedereen heeft zijn eigen moment van ontwikkeling. Iemand kan nu uit huis wonen en dingen hebben bereikt, maar ik kan binnen een jaar misschien wel veel verder zijn.”

Daarnaast is er ook nog het akkefietje met Shanice, waar het er even op leek dat de boel flink ging escaleren. Irene gaf namelijk bij een ronde spin the bottle een sensuele zoen in de nek van Ivo. Shanice vond dat echter niet kunnen en vertelde voor de camera's dat ze Irene echt "sneaky" en "een slang" vindt.

Toen Shanice vervolgens verhaal ging halen bij Irene, barstte de bom: "Wat is jouw reden dat je hem zo sensueel en lang hebt gekust?" vroeg ze emotioneel. Irene reageerde door op Shanice af te vliegen en riep: "Niet zo tegen mij praten! Wat zeg jij dan?" Oei!

Onrecht

Irene doet uit te doeken waarom ze zo reageerde. “In het stukje lijkt het alsof ik iemand aan vlieg, maar daarvoor was er al langer iets bezig”, legt ze uit. “Op een gegeven moment dacht ik, ik word zo ondergewaardeerd. Er wordt zo slecht over mij gesproken in mijn gezicht en dat kon ik niet toe laten.”

Er zijn altijd twee kanten van het verhaal, zo laat Irene maar weer eens blijken. “Als je mij kent als persoon, ben ik echt totaal niet een persoon die zomaar iemand aan vliegt. Ik ben eigenlijk heel erg positief en motiverend", gaat ze verder. “Ik handel altijd als er een aanleiding is geweest om zo te handelen. Het is niet dat ik zo maar iemand aanspreek, er moet wel iets zijn gebeurd.”

Irene kan dan ook niet tegen onrecht. “Als ik dingen zie, die stiekem, sneaky of niet helemaal eerlijk zijn, dan kan ik daar niet mee omgaan." Ze geeft een voorbeeld. "Met Ivo bijvoorbeeld. Het komt op tv over alsof ik degene ben die naar hem toetrekt, maar er zijn ook genoeg momenten waarbij hij juist naar mij toetrekt", legt Irene uit. “Je ziet natuurlijk maar 45 minuten van een aantal dagen. Je mist daardoor soms de details", aldus de beauty.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');