Temptations Bert geeft toe: ‘Snap dat mensen mij belachelijk vinden’

De Temptation-ster laat via Instagram Stories van zich horen.

Lees ook

Het Temptation Island-avontuur was voor Bert een behoorlijke bumpy ride. Hij kwam meerdere malen huilend in beeld en werd op social media behoorlijk door het slijk gehaald vanwege zijn opvallende uitspraken. Maar wat vindt Bert eigenlijk van de manier waarop hij in beeld is gekomen?

Geknipt en geplakt

We weten allemaal: reality-tv is geen exacte weerspiegeling van de werkelijkheid. Een aflevering van 45 minuten geeft soms een tijdsbestek van een aantal dagen weer, dus er wordt behoorlijk geknipt en geplakt in de afleveringen.

Voor Bert pakte dat naar eigen zeggen niet zo goed uit. Hij is namelijk niet echt tevreden met de manier waarop hij in beeld is gekomen. In een vragenrondje op Instagram Stories legt hij aan zijn volgers uit waarom.

‘Belachelijk’

Een volger van Bert vroeg aan de realityster: “Hoe vind je dat je overkomt op beeld?” Waarop de realityster antwoordde: “Belachelijk.” Bert legt vervolgens uit dat hij op televisie anders overkomt dan hij in het echt is.

“Ik snap dat mensen mij belachelijk vinden na het zien van de afleveringen, maar ze mogen niet vergeten dat niet alle details erin zitten en je maar veertig minuten van de hele dag ziet.” Makes sense, Bert!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook