Aii: fikse ruzie tussen Temptations Bert en Kim

'In Bert zijn hoofd zijn we al getrouwd.'

Dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave was so far best wel braaf. Natuurlijk is er flink wat drama, maar fysiek contact bleef lange tijd beperkt. Inmiddels zijn de eerste zoenen uitgedeeld én is de bom gebarsten tussen Bert en Kim.

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering 11 van Temptation Island: Love or Leave.

Gevoelens

Het is trouble in paradise, en dan vooral aan de kant van de mannen. Want tussen Bert en single Kim is er behoorlijk wat spanning. Bert ziet het helemaal zitten met de beauty, volgens hem “benadert ze de perfectie”. Kim staat er echter heel anders in en is vanaf het begin duidelijk geweest dat er niet meer in zit dan een vriendschappelijke klik.

Deze boodschap lijkt er echter niet in te gaan bij Bert, want hij laat aan de andere mannen weten dat hij gevoelens begint te krijgen voor de knappe blondine. Wanneer Kim dat via via te horen krijgt, is het voor haar klaar. “Ik denk dat Bert in zijn eigen bubbel leeft, want ik heb hem heel vaak duidelijk gemaakt dat het alleen vriendschap is (…) Er is niets tussen ons, maar in Bert zijn hoofd zijn we al getrouwd”, vertelt ze voor de camera.

Eerlijke uitleg

Kim confronteert Bert vervolgens met zijn eigen uitspraken en vraagt hem om een 'eerlijke uitleg'. Hij krijgt echter niet veel kans om uit te leggen hoe het zit met zijn gevoelens, want al snel slaan alle stoppen door bij de blondine. “Dat gevoel moet hier helemaal niet eens zijn! Daar moet je niet eens aan denken, mafkees!”, laat ze hem weten. “Er is geen gevoel tussen ons, niks! Achter mijn rug om heb jij dikke ballen en voel je jezelf stoer (…) Jij hebt echt mijn vertrouwen geschaad.” Aiii…

Met de dream date voor de deur, is het voor Bert tijd om na te denken met wie hij die wil gaan beleven. Want hoewel hij er zeker van was om Kim mee te nemen, is die kans na deze confrontatie ineens een stuk kleiner, gokken wij. To be continued!

Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws