Spooky kiekje: Jaimie Vaes en Lil’ Kleine vieren samen Halloween

Het is voor het eerst dat Jaimie weer een foto deelt met Lil’ Kleine sinds het begin van alle heisa…

Lees ook

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine, of Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, hebben samen Halloween gevierd op Ibiza. Dit blijkt uit de foto die Jaimie zondag op haar Instagram deelt.

Trick or treat?

Op de foto, waarin ze ‘Laylah Ibiza’ als locatie tagt, is het stel te zien met spooky Halloween-make-up terwijl ze op een toilet poseren. Het is de eerste foto van het koppel dat Jaimie op Instagram deelt sinds de ‘break’ na een fikse ruzie op hetzelfde eiland afgelopen zomer. Bij de nieuwe foto schreef Jaimie simpelweg de caption: ‘Trick or treat 🎃’

Regelmatig samen gespot

Het stel werd na het drama op het zonnige Ibiza lange tijd niet meer samen gespot, omdat Jaimie haar biezen pakte en verhuisde naar het eiland. Inmiddels is Jorik ook weer regelmatig op het partyeiland te vinden en worden de twee weer regelmatig samen gespot.

Toen Jorik twee weken geleden zijn 27e verjaardag vierde, hintte hij er al op dat het koppel weer on speaking terms is, door zijn dankbaarheden uit te spreken in een verjaardagspost op Instagram. Hierbij noemde hij onder andere ‘mijn kind’ en ‘mijn vrouw’ als zijn mooiste cadeaus. Hoewel uit die post al bleek dat Jorik en Jaimie weer samen zijn, bevestigt Jamie dat met haar spooky post definitief.

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook