Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lil' Kleine zet grote liefde Jaimie Vaes in het zonnetje: 'Dankbaar voor mijn vrouw'

Bij een foto uit de oude doos deelt de rapper een emotioneel bericht.

Lil' Kleine

De heisa rondom Lil' Kleine en Jaimie Vaes lijkt inmiddels al lang weer vergeten, want de tortelduifjes zijn weer happy together. Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, viert vandaag zijn 27e verjaardag en laat hierbij ook meteen weten dat zijn verloofde inmiddels weer aan zijn zijde te vinden is.

Dankbaarheid

Een fikse ruzie op het partyeiland Ibiza bezorgde Jaimie en Jorik de afgelopen zomer flink wat kopzorgen. Het koppel was voor een tijd niet meer samen, aangezien Jaimie haar koffers pakte en verhuisde naar het zonovergoten Ibiza. Inmiddels heeft Jorik zijn weg op het partyeiland ook weer gevonden en zijn de twee weer regelmatig samen gespot.

Dat Jorik en Jaimie weer on speaking terms zijn blijkt ook uit de Instagrampost van de rapper. Jorik deelde een foto uit de oude doos en spreekt in de beschrijving zijn dankbaarheden uit. "9852 dagen jong", begint hij zijn bericht. "Dankbaar dat ik mijn leven mag vieren, gelukkig en gezond! Mijn mooiste cadeau is mijn kind, mijn vrouw, mijn fam en natuurlijk jullie."

Gebroken hart

Dat Jorik en Jaimie samen zijn, moge duidelijk zijn na deze post. Al wist Jorik zijn volgers vorige week nog te verwarren met een cryptische beschrijving bij een video op Instagram. De rapper plaatste namelijk een emoji van een gebroken hart. Zijn volgers wisten niet goed wat ze hiervan moeten denken. "Wat moet dit voorstellen dan?", vroeg iemand zich af. Een ander vroeg: "Waarom een gebroken hart?"

Of het gebroken hart iets te maken had met de relatie van Lil' Kleine en Jaimie? Dat kunnen we bijna niet geloven. De rapper plaatst het gebroken hart namelijk bij een video die maar al te veel lijkt op het begin van een videoclip. Enne, die belooft intens te worden.

Misschien ook voor jou:
Lil' Kleine schept verwarring met laatste Instagram-post
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram