Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Britt Dekker reageert op 'asociale uitspraak' over Monica Geuze 

Britt geeft uitleg over de situatie.

Britt Dekker

Brit Dekker heeft gereageerd op de 'asociale uitspraken' die zij over Monica Geuze heeft gedaan tijdens het Goude Televizier-Ring Gala. Monica voelde zich nogal aangevallen door de blondine en deelde dat in haar podcast Geuze & Gorgels. Volgens Britt valt het echter allemaal wel mee.

Verbaasd

Een kleine recap: onlangs mocht Monica naar het Televizier-Ring Gala, vanwege haar nominatie voor de Televizier-ster Talent Award. Die avond begon echter met een bijzondere situatie, waar de presentatrice met bestie Kaj Gorgels op terugblikt in de podcast Geuze & Gorgels. "Er was dus blijkbaar een rode loper show, waar mensen geïnterviewd werden", begint Monica. "Dus ineens zie ik Britt Dekker, Raven (van Dorst, red.) en Rob Kemps – de mensen waarmee ik in een categorie genomineerd was. Ik stond daar niet bij. Prima, weet ik veel, ik zat al in de zaal en ik wist niet zeker of ik daarbij aanwezig moest zijn"

Monica was echter nogal verbaasd over het einde van het interview. "Zij zitten elkaar een beetje op te hemelen, en dan zegt Raven: 'Er is toch nog iemand genomineerd?' Vervolgens hoor ik Britt Dekker zeggen: 'Ja, Monica. Maar ik nodig hier alleen de mensen uit die ik leuk vind'", gaat Monica verder. "Dus terwijl ik vanuit de zaal naar dat scherm kijk, word ik gewoon gebasht. Ik vind dat gewoon asociaal. Hoezo is het nodig om dat te zeggen?"

Niet helemaal correct

Roddelkoning Fawrynotsawry besloot verhaal te halen bij Britt, om haar kant van het verhaal te horen. De presentatrice verwijs de roddelkoning naar het exacte moment op uitzending gemist. "Dan zie je dat het heisa is om niks en de podcast niet helemaal correct gequote is", reageert Britt. "Oh en er bij elke categorie zilveren ster maar één of twee staan."

"En verder vind ik Monica een inspirerende vrouw", gaat ze verder. "Zoals je kunt horen, gunden we haar de prijs ook van harte", eindigt ze met een smiley. Het lijkt er dus op dat er sprake is van miscommunicatie. Eind goed, al goed!

Beeld: Instagram @fawrynotsawry
Showbizz
  • Brunopress, Instagram