Ooh la la: eerste zoenen worden uitgedeeld in Temptation Island

Er hangt in deze aflevering héél veel liefde in de lucht.

Lees ook

We naderen het einde van Temptation Island: Love or Leave en dat betekent niet alleen dat er al heel wat relaties gesneuveld zijn, er zijn ook nieuwe liefdes opgebloeid. Enne, daar kunnen we in de nieuwste aflevering behoorlijk van genieten. Videoland deelde namelijk een preview van de aflevering en dat ziet er behoorlijk juicy uit.

Zoenen

Nadat Nico in een speciale videoboodschap aan Donna duidelijk maakte dat hij in het verleden – tijdens hun relatie – een scheve schaats had gereden, was de relatie voor Donna finito. Toen Nico lucht kreeg van Donna haar duidelijke mening, besloot de realityster het er flink van te nemen. Hij en Laure gaan duidelijk die 'diepe connectie' aan en ook Donna heeft het behoorlijk gezellig met Jimi.

Zelfs zó gezellig dat zowel Donna als Nico in dezelfde aflevering allebei voor het eerst met een ander zoenen. Er hangt dus duidelijk liefde in de lucht, zo weet ook Nico het te omschrijven. “It's a lovestory”, stelt de Temptation-deelnemer in de video.

Heftige beelden

“We hebben elkaar voor het eerst een kus gegeven” en “ik moest haar kussen” zijn zinnen die we singles Laure en Jimi in de video horen zeggen. Maar het lijkt niet alleen maar rozengeur en maneschijn in de Temptation-villa's.

Zo horen we presentator Viktor praten over een ontwikkeling in de vrouwenvilla, waarna hij een aantal beelden aan Efrain wil laten zien. Gezien de geschokte gezichten van de deelnemers lijkt dit allesbehalve positief. “Nóg meer liefde, nóg meer beelden”, deelt Videoland bij de video. Wij zijn benieuwd…

Bron: Videoland | Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook