Temptations Sonny doet bijzondere uitspraak over relatie met huidige vriendin

De Temptation-ster heeft een duidelijke mening over monogamie.

Het bleef voor een lange tijd geheimzinnig, maar inmiddels is het Instagram official: Sonny heeft een relatie met de knappe Noémi. De twee zijn happy together, maar ondanks hun fijne relatie gelooft Sonny niet helemaal in monogamie. In gesprek met LINDA. vertelt de Temptation-ster er openhartig over.

Twijfels bij monogamie

“Ze is een volwassen dame, werkt als leerkracht en ze heeft alles goed op een rijtje. Noémi is zelfstandig, zorgzaam en enorm lief. Bovendien heeft ze echt een overdosis aan humor, we lachen ons de hele dag de ballen uit de broek! Ja, we hebben het superfijn”, wist Sonny onlangs aan Love Reality te vertellen. De twee zijn enorm happy samen, maar toch heeft Sonny zijn bedenkingen over de toekomst, zo vertelt hij in een interview met LINDA.

“Stel dat over dertig jaar onze relatie niet meer werkt, dan kunnen we altijd puzzelen of we onze relatie op een andere manier gezond, leuk of spannend kunnen maken”, vertelt Sonny openhartig. “Misschien worden we wel swingers. Wij zijn van een nieuwe generatie, dus alles is mogelijk.”

Zoenen met een ander

Manieren om zijn relatie leuk en spannend te houden, daar heeft Sonny dus al goed over nagedacht. Al heeft hij op dit moment nog geen behoefte aan andere vrouwen. “Ik heb geen behoefte aan een ander en ben superblij met haar. Natuurlijk kan ik niet in de toekomst kijken, maar ik ben zó gek op dit meisje. Mijn gevoelens en gedachten zijn dag en nacht bij haar. En daarnaast: ons sexleven is geweldig.”

Enne, al zou de knappe Noèmi met een andere man zoenen, dan is de relatie tussen de twee volgens Sonny nog niet finito. “Mocht het zijn dat zij een zoen van iemand anders krijgt: communiceer dat dan. Soms zie ik stellen die tien jaar samen zijn waarvan één van de twee met een ander zoent en de relatie voorbij is. Daar ben ik het niet mee eens”, stelt Sonny. Al geldt dat volgens hem niet voor zijn kersverse lover. “Zij is hartstikke duidelijk. Een fout is een fout. Wanneer ik met iemand anders zou zoenen is dat een rode vlag en betekent het dat er iets in onze relatie niet goed gaat.” Aha!

Instagram @sonnylorenzo

Bron: LINDA. | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws