Rachel Hazes is klaar met alle geruchten over André: ‘Het is absolute onzin’

'Als er 1 procent van waar is, dan is het veel', aldus Rachel.

Lees ook

Rachel Hazes is alle geruchten en speculaties rondom haar zoon, André meer dan zat. Ze besluit dan ook om voor eens en altijd een einde te maken aan deze roddels.

Concerten afgezegd

André kampt op dit moment met een emotionele burn-out en heeft daarom al zijn aankomende concerten afgezegd. Ook is hij niet meer actief op social media, waarna de geruchtenmolen al op volle toeren begon te draaien. Zo werd er gespeculeerd dat André helemaal geen burn-out heeft, maar juist aan het afkicken is van een drugsverslaving. Complete onzin, zo zou Rachel aan Albert Verlinde verteld hebben tijdens een telefoongesprek.

“Als er één procent van waar is, dan is het veel. Het is echt absolute onzin”, vertelde Rachel volgens Albert, die bij Shownieuws te gast was. Ze benadrukte dat het echt gaat om een emotionele burn-out.

Jeugd

Rachel legt uit waar de burn-out vandaan komt. “André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn. Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland en kwam hij al heel jong terecht in een heel harde wereld. Dan op twintigjarige leeftijd wordt hij verliefd op een oudere vrouw en op zijn 22e ineens vader.”

Volgens Rachel wordt André constant in de gaten gehouden door de media en is dat hem nu te veel geworden. “Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen.”

Bron: Shownieuws, NU.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook