Yay! Netflix bevestigt vierde seizoen You

En dat terwijl het derde seizoen nog op Netflix moet verschijnen!

Lees ook

Het heeft even mogen duren, maar het derde seizoen van You staat morgen eindelijk op Netflix. Enne, dat is niet het enige goede nieuws, want Netflix heeft gisteravond laten weten dat er hierna nog een seizoen komt!

Vierde seizoen

De makers van de serie en Netflix zien dus wel brood in een vierde seizoen over creepy Joe. “We zijn enorm dankbaar dat Netflix de show zo heeft gesteund, en dat mensen over de hele wereld ervan genoten hebben om Joe alles verkeerd te zien doen. Het hele You-team kijkt ernaar uit om in nieuwe, duistere facetten van de liefde te duiken voor het vierde seizoen.” Spannend!

Cliffhanger

Het tweede seizoen van You eindigde in 2019 met een huge cliffhanger. Joe Goldberg en zijn grote liefde Love Quinn gaan namelijk samenwonen én zijn in verwachting van een zoontje. Zou Joe dan eindelijk een 'normaal' gezinsleven gaan leiden, vroegen we ons af. Al snel bleek dit niet het geval te zijn. Joe, gespeeld door Penn Badgley, ontwikkelt namelijk een nieuwe obsessie voor zijn buurvrouw. Hoe meer hij het gevoel krijgt dat Love hem té goed begrijpt, wordt die obsessie alleen maar groter…

Het einde van seizoen 2 van You riep een hoop vragen op. Hoe gaat het verder tussen Joe en Love? Hoe gaan ze hun zoontje opvoeden? Wie is die mysterieuze buurvrouw? Is het een bekende uit het verhaal? We zullen er morgen achterkomen!

Bron: Superguide | Beeld: Netflix, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook