Finally: dit is wanneer seizoen 3 van ‘You’ op Netflix verschijnt

Joe Goldberg heeft een nieuwe vrouw in het vizier...

Het heeft even mogen duren, maar het derde seizoen van You komt er nu eindelijk aan. Netflix heeft niet alleen de releasedatum van het nieuwe seizoen gedeeld, maar ook de allereerste thrilling beelden – waar je geheid kippenvel van krijgt.

Cliffhanger

Het tweede seizoen van You eindigde in 2019 met een huge cliffhanger. Joe Goldberg en zijn grote liefde Love Quinn gaan namelijk samenwonen én zijn in verwachting van een zoontje. Zou Joe dan eindelijk een 'normaal' gezinsleven gaan leiden, vroegen we ons af. Al snel bleek dit niet het geval te zijn. Joe, gespeeld door Penn Badgley, ontwikkelt namelijk een nieuwe obsessie voor zijn buurvrouw. Hoe meer hij het gevoel krijgt dat Love hem té goed begrijpt, wordt die obsessie alleen maar groter…

Het einde van seizoen 2 van You riep een hoop vragen op. Hoe gaat het verder tussen Joe en Love? Hoe gaan ze hun zoontje opvoeden? Wie is die mysterieuze buurvrouw? Is het een bekende uit het verhaal?

Derde seizoen

Met de allereerste beelden van het nieuwe seizoen neemt Netflix in ieder geval één van die vragen weg. “Een jongetje is niet wat wij hadden verwacht”, horen we Joe zeggen terwijl hij een taart maakt. “Ik zou liegen als ik zou zeggen dat de gedachte van een mini me niet spannend en niet zonder uitdaging zou zijn. Ik hoop dat jij doet wat ik zeg en niet zoals ik doe”, spreekt hij zijn zoontje toe. “Maar voor jou kan ik veranderen. Ik zal een man zijn naar wie jij op kunt kijken. Een man die jij met trots 'papa' noemt.”

Daarop staat Joe voor de volgende belangrijke vraag: hoe gaat hij zijn zoontje noemen? “Een naam die sterk is, maar niet intimiderend. Klassiek, maar niet basic. Literair natuurlijk, want jij gaat opgroeien in een huis vol met boeken”, gaat hij verder. Dan weet hij het. “Henry. Het kiezen van jouw naam is de eerste van een leven vol beslissingen die ik maak om jou het beste leven mogelijk te geven, om je te beschermen en om je te vormen. Wie ga jij zijn, Henry?”, zegt Joe terwijl hij een bebloed stuk taart voorschotelt.

Tegen het bloed zeggen wij nee, maar het taartpunt heeft een heel fijne verrassing – namelijk de releasedatum. Enne, gelukkig hoeven we niet héél lang meer te wachten op het derde seizoen van You, want op 15 oktober zal dit te zien zijn op Netflix. Yes!

Bron: Variety | Beeld: Netflix | Video: Netflix

Laatste nieuws