Ook deze realitysterren doen mee aan A Star is Born

Naast De Bachelorette's Jethro en Terror Twins Sharon en Esmee, doet er nog een bekend koppel mee aan de realityserie.

Lees ook

Nu de coronatijd achter de rug is, vliegen de aankondigingen van allerlei verschillende documentaires ons om de oren. Is het niet van een famous rapper of zangeres (hallo Ronnie en Famke Louise) dan is het wel van een deelnemer uit een realityshow. Leuk nieuws, want binnenkort komt er weer een nieuwe realityshow met niemand minder dan De Bachelorette's Jethro, Terror Twins Esmee en Sharon én Utopia's Rowéna Baierl. We can't wait!

Zwangerschap

Eerder maakten Jethro en zijn vriendin al bekend aan de nieuwe Videoland-serie mee te doen, evenals het bekende duo Sharon en Esmee Ipema. In de serie A Star is Born – niet te verwarren met de film over Lady Gaga volgen we net bevallen of nog zwangere realitysterren op de voet. Jethro's vriendin Kelly is onlangs bevallen van zoontje Bodie, Sharon is nu nog zwanger en ook Rowéna beviel onlangs van een zoontje samen met haar vriend. Al deze bijzondere momenten zijn allemaal vastgelegd voor de nieuwe serie.

Rowena

“De afgelopen 6 maanden zijn wij gevolgd door een cameraploeg om onze eerste periode als kersverse ouders vast te leggen”, schrijft Rowéna. “Van de voorbereidingen tot de bevalling en de kraamweek. De leuke momenten en ook de emotionele momenten. Ons verhaal, de eerste zwangerschap, de tweede zwangerschap en alle emoties die daarbij komen kijken… Een eerlijk & oprecht verhaal.”

A Star Is Born is al vanaf 27 oktober te zien op Videoland. Nog even geduld dus!

Bron: Love & Reality | Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook