Famke Louise en Denzel Slager krijgen eigen realityserie

Van een nieuw huis tot de zwangerschap: we krijgen het allemaal te zien.

Groot nieuws voor Famke Louise en Denzel Slager: de twee zijn binnenkort te zien hun eigen realityserie. De mom to be maakt het spannende nieuws bekend op Instagram met een veelbelovende teaser.

Eigen realityserie

“Eindelijk mogen we het zeggen: WIJ KRIJGEN ONZE EIGEN REALITYSERIE”, schrijft Famke enthousiast bij de teaser van haar gloednieuwe serie samen met haar grote liefde Denzel. De twee zijn inmiddels ruim een jaar samen, nog altijd stapelverliefd én in verwachting van hun eerste kindje.

In de realityserie Famke & Denzel krijgen we volgens Videoland een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het koppel. De camera's mogen overal bij zijn en het stel deelt meer dan ooit. Enne, met een zoektocht naar een nieuw huis, een stressvolle verhuizing, de ups and downs van een zwangerschap én spannende carrièremoves belooft het een interessante serie te worden. Wanneer de achtdelige realityshow te zien is op Videoland, wordt nog bekendgemaakt.

Happy

Famke is inmiddels 27 weken zwanger en is daarmee over de helft van haar zwangerschap. Onlangs vertelde de zangeres aan RTL Boulevard dat ze echt aan het genieten is. “De zwangerschap gaat eigenlijk wel lekker. Alles gaat volgens planning en ik ben helemaal happy. Ik zit goed in mijn vel en ik ben hartstikke gelukkig”, aldus Famke.

Ook vertelde ze dat zij en haar vriend Denzel enorm uitkijken naar de komst van hun liefdesbaby. De voorbereidingen zijn ook al in volle gang, zo liet Famke weten dat ze al druk bezig is met een pufcursus en de babykamer. Wij kunnen niet wachten om dit allemaal te volgen in haar nieuwe realityserie!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws