Dít is de bloedmooie vrouw van RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink

De lovebirds waren onlangs 10(!) jaar getrouwd.

Lees ook

Luuk Ikink is al jaren dolgelukkig met zijn grote liefde Simone Wijnands, met wie hij twee kinderen heeft. Maarre, hoe ziet zijn vrouw er eigenlijk uit?

Wedding anniversary

Al tien jaar geleden stapte RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink in het huwelijksbootje. Dat hij nog altijd heel gelukkig is met ‘zijn’ Simone Wijnands liet hij onlangs duidelijk zien op Instagram. Hij deelde daar maandag een prachtige serie foto’s van zichzelf én zijn grote liefde. Hij schreef bij de foto: “Vandaag precies 10 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven én allerbeste vriend! Op 4 oktober 2011 in Las Vegas… En daarna een geweldige reis door Amerika! Wat een geluk!”

Natuurlijk zijn er in de reacties volop felicitaties te vinden. Onder anderen William Rutten, Eddy Zoey en Chantal Janzen dragen het stel een warm hart toe. Qmusic-dj Marieke Elsinga grapt: “Hey. Toen had je nog een bril. Das effe wennen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Eindeloze liefde

Hoewel deze serie foto’s natuurlijk superlief is, is het absoluut niet de eerste keer dat Luuk op Instagram te zien is met Simone aan zijn zijde. In een recent kiekje genieten de twee duidelijk van de zonnestralen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Overigens gaf de presentator eerder dit jaar met een foto uit de archieven ook al een inkijkje in het begin van zijn relatie. Hoewel Luuk en zijn vrouw inmiddels dus meer dan tien jaar heel gelukkig getrouwd zijn, gaat hun relatie nog verder terug. “Al 16 jaar”, schreef hij bij onderstaande foto. Wauw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook