Fajah Lourens over Bart: ‘Negen van de tien dingen zijn perfect in onze relatie

De fitnessgoeroe gaat voor de volle honderd procent voor haar grote liefde.

Fitnessgoeroe Fajah Lourens is tot over haar oren verliefd op Bart. In een interview met Panorama is ze openhartig over de perikelen die een relatie met zich meebrengt. “Van hem leer ik dat ik zelf een stapje terug moet doen”, legt Fajah uit.

Erfenis uit haar jeugd

De relatie van Fajah en Bart gaat goed, maar dat was vroeger bij Fajah niet altijd zo. Ze legt uit: “Voorheen was het: als iets me niet zint, rot je maar op. Dat is echt een erfenis uit mijn jeugd.” De fitnessgoeroe zegt dat ze altijd zo is geweest, maar weet ook dat ze moet veranderen als ze Bart wil houden. “Als we weer eens ruzie hebben, moet ik me een houding aanleren van: het geeft niet, we lossen het samen op, we komen er wel uit.”

“Ik kies er nu voor om voor de volle honderd procent voor Bart te gaan, want negen van de tien dingen zijn gewoon perfect in onze relatie”, vertelt Fajah openhartig. Dit betekent ook voor haar dat ze niet gaat weglopen als het een keer wat minder gaat. “Dat is een duidelijke keuze die ik maak. Voorheen hield ik altijd in mijn achterhoofd dat er misschien nog wel iets beters rondliep en als de relatie dan even in een dipje zat, was ik vertrokken.”

‘Een last van mijn schouders’

Al deze ervaringen zorgen ervoor dat Fajah nu heel anders naar een relatie kijkt. “Nu heb ik tegen mezelf gezegd: Fajah, je hebt gekozen. Dit is hem. Dat geeft me heel veel rust, er is een last van mijn schouders gevallen.” Dat er weleens ruzie kan ontstaan, begrijpt ze ook goed. Toch is ze helemaal zeker van haar zaak bij Bart: “We hebben ervoor gekozen dat we dat altijd samen zullen oplossen. Zo staan we er beiden in, we hebben echt voor elkaar gekozen.” Wauw!

Meer lezen over Fajah Lourens? De nieuwste Panorama ligt vanaf vandaag in de winkels.

Bron: Panorama | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws