Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fajah Lourens heeft cosmetische ingreep laten doen

De fitfluencer deelt op Instagram een foto vlak na de operatie. 

Fajah Lourens

Fajah Lourens maakt er geen geheim van dat ze weleens een cosmetische ingreep heeft laten doen. Zo liet ze haar borsten vergroten, maar heeft ze de siliconen ook weer laten verwijderen. Gisteren is ze opnieuw onder het mes gegaan, dit keer voor een ooglidcorrectie. Dat deelt de fitfluencer op haar Instagram Stories.

Operatie

Op haar Instagram Stories deelde Fajah gisteren een foto na afloop van de ingreep. 'Operatie overleefd', valt er te lezen bij een kiekje waarop haar ietwat toegetakelde ogen te zien zijn. We maken hieruit op dat ze een ooglidcorrectie heeft laten uitvoeren.

Instagram @fayaofficial

Even later plaatst ze een video waarop te zien is dat ze haar ogen probeert te koelen met bevroren doperwten. Ook belooft ze in een andere video dat ze op een later moment alle vragen over de ingreep zal beantwoorden.

Instagram @fayaofficial

Cosmetische ingrepen

De operatie van Fajah komt nadat ze eerder een cosmetische ingreep juist heeft teruggedraaid. Jaren geleden liet ze haar borsten vergroten, maar in 2021 liet ze de implantaten verwijderen.

Nadat haar rechter borstimplantaat een paar jaar geleden voor de tweede keer in vijf jaar ging lekken en ze een plekje op haar borst ontdekte, stond Fajah naar eigen zeggen al niet meer in contact met zichzelf. "Gelukkig was dit niks ernstigs, maar het was wel een signaal", vertelde ze destijds op haar blog.

"Het universum stuurde mij naar een arts die toevallig bekendstaat om het verwijderen van borstimplantaten. Toen hij aan mij vroeg of ik dit niet wilde, dacht ik: ben je mal, daar ben ik nog niet aan toe hoor. Hij verwisselde de implantaten. Echter, daarna kreeg ik een complicatie." Dit was volgens de fitnessgoeroe een duidelijk teken; ze moeten eruit.

Spijt of niet?

Het drastische besluit om haar borstimplantaten vervolgens te verwijderen, was geen makkelijke keuze, maar de beauty staat er nog altijd volledig achter. In een openhartig bericht op Instagram vertelde ze eerder hoe ze nu tegen deze keuze aankijkt. "Ja ik heb littekens en geen borsten meer", begint ze haar verhaal op Instagram. "Mijn inbox stroomt nog steeds dagelijks vol met vragen. 'Heb je ze laten liften? Ja, heb je spijt?'"

Haar antwoord daarop is kort en bondig: nee. "Ik heb ook geen spijt van de jaren dat ik ze had." Ze legt uit: "Ik kijk terug naar allemaal geweldige levensfases waarbij ze prima paste. Nu zou ik mezelf niet meer kunnen voorstellen met 'nep' borsten. Ik zit in een andere fase, eentje die erg fijn is", aldus Fajah.

Showbizz
  • Instagram @fayahofficial, Nouveau, RTL Boulevard
  • NL Beeld