Trend alert: bruin is dé modekleur van dit moment

Van chocolate brown tot karamelbruin: déze tinten mogen niet in je garderobe ontbreken.

Lees ook

Afgelopen zomer konden we er al kennis mee maken, maar ook het komende seizoen is deze kleur hot and happening. We hebben het natuurlijk over de kleur bruin. Van karameltinten tot een diepe chocoladebruine kleur: deze modekleur mag niet aan je garderobe ontbreken.

Chique kleur

Move over zwart, want bruin is dé modekleur van dit moment. Hoewel het misschien een tricky kleur lijkt, past bruin bij elke huids- en haarkleur. Ook het combineren ervan is makkelijker dan je denkt. Zo staat een diepbruine kleur prachtig bij een zwarte outfit, maar ook bij een crèmekleurige of witte look.

Enne, wil je all out gaan? Draag dan verschillende tinten bruin bij elkaar. Vergeet ook zeker niet met texturen te spelen voor een stylish look. Denk bijvoorbeeld aan leer, faux fur en suède. Of ga voor een oversized pak in een bruine kleur. Niet alleen heel easy om te stylen, maar ook nog eens super classy.

Natuurlijk hoef je het zeker niet bij één bruin kledingstuk te houden, zo bewijst influencer Olivia Yang hieronder. Love it!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook