Zien: zo zag Bizzey er vroeger uit

Bizzey lijkt wel forever young te zijn.

Lees ook

Leendert Roelandschap aka Bizzey is al heel wat jaartjes dolgelukkig met zijn grote liefde Renee Hemmes. De twee zijn inmiddels al twaalf jaar samen en verwelkomden afgelopen maand zelfs hun tweede kindje. Maarre, hoe zag het stel er twaalf jaar geleden eigenlijk uit? Renee deelde ooit een oude foto.

Hits

Met nummers als Badman Ollo, Traag, Ja! en Video Vixen is Bizzey al jarenlang niet weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Maarre, wist je dat hij voor zijn solocarrière ook al bekend was? Yep, Bizzey richtte in 2010 samen met twee vrienden de rapgroep Yellow Claw op, waarmee hij hits als Krokobil en Shotgun op zijn naam heeft staan. Na zes jaar verliet Bizzey de groep om meer tijd door te brengen met zijn friends and family en om zich te focussen op zijn solocarrière.

Grote liefde

Nog wat jaartjes daarvoor leerde Bizzey zijn grote liefde Renee kennen. Hun eerste date was in Eindhoven. Een standaard date was het niet bepaald, want Bizzey nam twee vrienden mee die op hun beurt ook weer twee vrouwen meenamen. Na een tijdje voelde Renee zich niet echt op haar gemak en besloot weg te gaan. Dat liet de rapper echter niet zomaar gebeuren en hij liep achter haar aan, maar hij zag al snel dat ze in gesprek was met haar ex-vriend.

Bizzey werd boos en zei – ja, echt – dat hij van haar hield. Zo sprong de vonk over tussen de twee en begonnen ze te daten. Inmiddels zijn de lovebirds twaalf jaar verder en nog steeds zo in love. De twee zijn getrouwd en hebben samen een zoontje genaamd November en een dochtertje met de naam Four-Juno.

Benieuwd hoe Bizzey en Renee er vroeger uitzagen? Op Instagram deelde Renee een reeks foto’s uit de oude doos.

Begin deze week maakte Bizzey en Rene eindelijk bekend opnieuw ouders geworden te zijn. Er werd al even gespeculeerd dat Renee was bevallen, maar pas maandag kwam het hoge woord eruit. Congrats, Bizzey en Renee!

Bron: MAN MAN | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook