Babynieuws: Bizzey voor tweede keer vader geworden

Gezinsuitbreiding voor Bizzey en Renee!

Lees ook

Op nieuwjaarsdag kondigde artiest Bizzey al aan dat er een tweede kleine spruit aan zat te komen. En later in januari volgde met een hilarische set foto’s een gender reveal. Vorige week gingen de geruchten al even, maar nu is het dan echt officieel: zijn vrouw, Renee Hemmes Roelandschap, is bevallen van een gezonde kleine meid.

Bizzey vader

Hij heeft het er maar druk mee: Bizzey staat standaard wel ergens in de charts, maar thuis moet hij natuurlijk ook zijn dadly duties voldoen. Zo had hij samen met zijn vrouw Renee al een zoontje: November.

En nu is daar dus een tweede kleine bijgekomen! Via Instagram kondigt hij de geboorte van zijn dochtertje aan: “Wij zijn gezegend met dit engeltje en ze is helemaal gezond vrijdag ochtend bij ons gekomen”, schrijft de rapper.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooks (@bizzey)

Four

In de post van Bizzey en Renee samen, is een serie lieve foto’s van het gezinnetje te zien. Zo is ook duidelijk dat November duidelijk zijn nieuwe titel als grote broer erg serieus neemt. Extra lief detail: de ouders laten via een sneaky locatie-tag weten dat zij op Cloud Nine zitten.

Ook delen Leo, zoals Bizzey echt heet, en Renee de naam van hun jongste telg: “Welkom Four-Juno Roelandschap. We zullen je alle liefde en bescherming geven die we in ons hebben.” Cute!

Grazia wenst het hele gezin hoe dan ook veel liefde en geluk.

Bron: Instagram @bizzey | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook