Heel goed nieuws voor EOTBDD’s Dusty

Dusty deelt het goede nieuws tijdens een Q&A op Instagram.

Na zijn heftige scooterongeluk lag EOTBDD's Dusty anderhalve week in coma. Nadat zijn situatie wekenlang kritiek was, gaat het steeds beter met Dusty. In een Q&A op Instagram laat de realityster weten dat zijn herstel in het revalidatiecentrum zo goed gaat, dat hij binnenkort naar huis mag.

Herstel

Eind augustus deelde Dusty al dat hij goed herstelt en dat hij eindelijk weer een beetje zichzelf wordt. “Ik ben gelukkig weer de oude aan het worden.” Zo kon de realityster onder andere af en toe weer naar het terras of naar een strandtent. Ondertussen verbleef Dusty nog wel in het revalidatiecentrum, maar daar komt binnenkort verandering in.

“Het gaat goed”, deelt Dusty in een Q&A op Instagram. “Ik blijf nog drie dagen in het revalidatiecentrum en mag daarna officieel naar huis.”

Veranderd

Tijdens de Q&A wordt ook duidelijk dat Dusty's followers benieuwd zijn of hij is veranderd door het ongeluk. “Dat weet ik wel zeker. Ik ben meer gaan nadenken over alles wat er nu gebeurt. Dus het denken is wel meer geworden”, laat hij weten.

Voordat Dusty in het ziekenhuis belandde, was hij veel in de gym te vinden. Een volgers vraagt zich dan ook af of hij binnenkort weer naar de sportschool kan. “Ben ik al mee bezig. De therapieën die ik volg, zijn juist daarop gefocust.”

Beeld: MTV

Laatste nieuws