Zó gaat het nu tussen Love Islands Remco en zijn ‘geheime’ vriendin

Was het een summer romance of is het ware liefde?

Lees ook

Love Island zorgt doorgaans voor veel juicy momenten, maar het meest spraakmakende moment was ongetwijfeld toen Remco vlak voor de finale betrapt werd al verliefd te zijn op iemand in Nederland. Maarre, was dit slechts een summer romance of was er sprake van echte liefde? Wij zochten uit hoe het nu tussen Remco en zijn 'secret' vriendin gaat.

Verliefd

Het is bijna een jaar geleden dat Remco de Love Island-villa verliet om zijn liefde in Nederland in de armen te sluiten. Inmiddels is hij nog steeds hoteldebotel verliefd op de prachtige Sophie. De afgelopen maanden reisden de lovebirds de hele wereld over. Zo zien we romantische en jaloersmakende kiekjes voorbijkomen uit Portugal en Mexico, waar Remco en Sophie de hoogste golven trotseren. Cute!

Love Island

In een eerder Instagram-bericht liet Remco weten waarom hij besloot aan Love Island mee te doen terwijl hij al verliefd was op iemand anders. “Nadat ik drie à vier keer met Sophie had afgesproken, kreeg ik te horen dat ik was gekozen als een van de eerste tien deelnemers van Love Island”, vertelde hij. De surfer vervolgt dat hij redelijk snel besloot mee te doen aan het programma, omdat hij Sophie nog niet zo lang kende en omdat je niet zomaar meedoet aan Love Island. Toch kon Remco haar maar niet vergeten. “Hoe langer ik meedeed aan Love Island, hoe meer ik aan haar begon te denken. En tja, we weten allemaal hoe dat is geëindigd”, hiermee doelt Remco op de confrontatie van presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst tijdens het programma.

Bron: LoveReality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook