Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Remco over 'vriendin' in Nederland: 'Ze vond het niet leuk om te zien'

De Islander vertelt openhartig over zijn terugkomst in Nederland.

Remco

Het Love Island-avontuur verliep bij Remco anders dan verwacht. Hij verloor zijn hart aan iemand buiten de villa, maar hield dit voor een lange tijd geheim. Aan Grazia vertelt de Islander openhartig over zijn crush in Nederland.

Terugkomst in Nederland

Na een plotselinge exit vertrokken Remco en Imen terug naar Nederland. Dit was voor Remco een flinke opluchting, aangezien hij zich niet meer anders hoeft voor te doen. "Ik hoef niet meer verder te leven in een leugen, dus ik ben wel een soort van opgelucht.”

Eenmaal terug in Nederland had de Islander al gauw contact met zijn crush. "We hebben elkaar gesproken en gebeld, maar moeten nog even kijken hoe het allemaal gaat lopen. Ze heeft af en toe met haar huisgenoten meegekeken naar de afleveringen en ze vond het niet heel leuk om te zien."

Toch heeft de Islander hoop en ziet hij een relatie wel zitten. "Ik hoop dat het nog wel wat gaat worden, maar er is heel veel gebeurd, dus het is superlastig."

Crush in Nederland

Zoals Remco ook al in de uitzending van Love Island vertelde, werd hij in de villa pas écht verliefd op het meisje in Nederland. Dit had de Islander naar eigen zeggen van tevoren nooit verwacht. Hij nam zijn intrede in de villa om een liefdesavontuur aan te gaan, maar ontwikkelde uiteindelijk gevoelens voor iemand buiten de villa.

“Na drie dates met haar werd ik gebeld dat ik bij de eerste vijf deelnemers van Love Island zat. Ze wist dat de kans erin zat dat ik mee ging doen aan het programma, maar ze vond het niet erg en zei: ‘Boeien, je moet gewoon lekker meedoen’. We besloten samen dat het nog te pril was om het avontuur te laten schieten."

"Er zaten twee weken tussen het belletje en het moment van vertrek, dus we hebben elkaar toen nog een aantal keer gezien. Dat is achteraf gezien onze grote fout geweest."

Familie en vrienden

Na zijn exit vlogen de haatreacties hem om de oren. In de reacties reageren kijkers niet alleen op Remco, maar ook op zijn familie en vrienden. Meerdere kijkers beweren dat deze mensen in 'het complot' zaten. Iets wat volgens Remco absoluut niet waar is.

“Sommige vrienden wisten wel dat ik aan het daten was, maar zij wisten niet dat ik dit meisje echt leuk vond. Hier kwam ik zelf ook pas in de villa achter. Hoe langer ik in de villa bleef, hoe meer ik merkte dat ik aan haar dacht."

"Als ik met Imen aan het kussen was, voelde ik me heel erg rot. Hoe meer ik in mijn act met Imen bezig was, hoe meer ik begon te beseffen dat ik iemand anders leuk vond...”

Misschien ook voor jou:
Love Islands Remco reageert op heftige exit
Showbizz
  • Grazia
  • RTL