Oei: Scott Disick roddelt over Kourtney Kardashian maar wordt exposed

Ai...

Scott Disick is niet op zijn mondje gevallen. Dat zagen we al eerder op televisie bij Keeping Up With The Kardashians, maar ook op social media gooit hij regelmatig met zijn mening. Ook ex Kourtney Kardashian moest het ontgelden, nadat er online een innige foto werd gedeeld van Kourtney met haar nieuwe liefde.

Van ex naar ex

Even een korte recap: Scott Disick en Kourtney Kardashian zijn al een tijdje uit elkaar en hebben beiden ook al een nieuwe relatie. Zo heeft Scott met de jongere Amelia Hamlin en Kourtney met Travis Barker. Kourtney en Travis gooien hun liefde niet onder stoelen of banken, en tonen maar al te graag aan de buitenwereld hoe gek ze op elkaar zijn. Zo ook tijdens een vakantie in Italië. Toen een fotograaf de twee innig op de foto zette, kwam dit al snel bij The Lord terecht.

Scott heeft blijkbaar veel moeite met het kleffe koppel en stuurt uit veel ongenoegen een bericht naar een andere ex van Kourtney: Younes Bendjima. Inderdaad, hij gaat naar een andere ex van Kourtney toe om zijn beklag te doen.

‘I ain’t your bro’

Helaas heeft Younes geen behoefte aan Scott, en deelt hij het ietwat bizarre bericht op social media. In een screenshot zie je het gesprek tussen de twee. Over de foto zegt Scott: “Yo, is this chick ok!? Brooo, like what is this. In the middle of Italy.” Blijkbaar heeft Younes geen zin in de drama van Scott en reageert hij met: “Doesn't matter to me as long as she's happy. PS: I ain't your bro.” Dat is duidelijke taal.

Reactie van Travis

Ook de nieuwe liefde van Kourtney reageert op het bericht van Scott. Zo heeft het Instagram-account @notskinnybutnotfat alle drama gepost. Enne, wie heeft dat bericht geliked? Exact, Travis Barker. Ook deelt Travis op zijn eigen Instagram Stories een foto van iemand die lacht. Het is gelukkig nooit saai bij de Kardashians!

Bron: Cosmopolitan, NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws