Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aiii: moeder Amelia Hamlin allesbehalve blij met Scott Disick als nieuwe schoonzoon

De mom van Amelia vindt Scott véél te oud.

Scott Amelia

Met een dochter als Amelia Hamlin mag moeder Lisa Rinn haar handjes dichtknijpen. De knappe Amelia timmert lekker aan de weg als model en is inmiddels gelukkig in de liefde. En juist over dat laatste is moeder Lisa niet zo te spreken.

Scott Disick

De 19-jarige Amelia is inmiddels al een tijdje dolgelukkig met Scott Disick aka de ex-vriend van Kourtney Kardashian. Scott en Kourtney kregen samen drie kinderen, Mason (11), Penelope (8) en Reign (6). Dat Amelia nu samen is met de 37-jarige Scott vindt het model zelf geen probleem, maar haar moeder denkt hier wel anders over.

In de trailer van Real Housewives of Beverly Hills – waarin moeder Lisa een grote rol speelt – is te zien dat ze belt met haar dochter. Hierin horen we haar een duidelijke mening geven over Scott: "Hij is te oud... en heeft drie kinderen!" Waarna Amelia keihard roept: "I know!!!"

Prille liefde

Amelia en Scott werden voor het eerst samen gezien tijdens een Halloween party. Sindsdien wijken de twee niet meer van elkaars zijde, tenminste, dat is wat fans afleiden uit de Insta-posts van de love birds. Zo deelden ze dezelfde foto van een romantische dineetje en van een zwoele zonsondergang.

Net als Scott zelf is Amelia geen onbekende in de realitywereld. Zo kennen we haar moeder Lisa van Real Housewives of Beverly Hills en vader Harry Hamlin speelde onder andere in Mad men en Glee.

Misschien ook voor jou:
‘Dit 19-jarige model is de nieuwe vriendin van Scott Disick’
Showbizz
  • Real Housewives of Beverly Hills, RTL Boulevard
  • BrunoPress