Scott Disick bijt van zich af na claims dat zijn vriendinnen te jong zijn 

'Iedereen heeft dit fout', verklaart de realityster.

In de reünie van Keeping Up with the Kardashians is de Kardashian Jenner-clan bijzonder openhartig over hun privélevens. Hoewel Scott Disick officieel geen Kardashian of Jenner is, hoort de ex van Kourtney Kardashian er zeker ook bij. En ook Scott sprak open over zijn privéleven. Zo deed hij een boekje open over zijn relaties met jongere vrouwen.

Romance

De 38-jarige Scott datet momenteel met het twintigjarige model Amelia Hamlin. Daarvoor had hij drie jaar een relatie met Sofia Richie – die negentien was toen ze elkaar leerden kennen – en beleefde hij een romance met de destijds 23-jarige Bella Thorne en de 24-jarige Bella Banos.

Door de jaren heen kreeg Scott hier behoorlijk wat kritiek op. Zo zou de realityster volgens diverse gossipsites alleen willen daten met vrouwen die veel jonger zijn dan hij. Als Scott met host Andy Cohen praat, geeft hij aan dat dit een misvatting is. “Iedereen die zegt dat ik op zoek ben naar jonge vrouwen heeft het fout”, stelt hij. “Ik ben niet op zoek naar jonge vrouwen, maar zij voelen zich tot mij aangetrokken, omdat ik er jong uitzie.” Ah, dat is het!

Kourtney en Travis

Voordat Scott een relatie kreeg met Amelia en Sofie, was hij zo'n tien jaar met Kourtney samen. De twee hebben samen drie kinderen en gunnen elkaar nog steeds de wereld. Zo liet Scott weten dat hij blij is dat Kourtney zo blij is in haar nieuwe relatie met Travis Barker.

“Als je echt van iemand houdt, wil je dat diegene hoe dan ook gelukkig is”, deelt the lord. “Ik ben blij dat ze zo gelukkig is.” Awh!

Bron: Cosmopolitan USA | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws