Wait, what?! EOTBDD’s Imke laat initialen van nieuwe vriend tatoeëren

Ook Imkes vriend heeft zijn liefde voor haar laten vereeuwigen.

EOTBDD's Imke Roose laat er geen gras over groeien. Begin deze week maakte ze bekend dolgelukkig te zijn met haar nieuwe liefde Jermaine de Vudler. Ze lijkt er vrij zeker van te zijn dat dit de real deal is, want ze heeft de liefde al laten vereeuwigen.

Tattoo

When you know, you know, zeggen ze altijd. Nou, Imke lijkt wel héél zeker te weten dat ze voor altijd samen blijft met haar nieuwe vlam Jermaine. Ze heeft namelijk zijn initialen al laten tatoeëren, zo laat ze zien op haar Instagram Stories. Heel zichtbaar is deze tattoo niet, de letters zijn namelijk op de binnenkant van haar lip te vinden. Oeh!

Ook lover Jermaine heeft zijn liefde voor Imke laten vereeuwigen. Hij heeft hetzelfde kroontje dat de blondine al op haar hand heeft staan laten tatoeëren. Matchy matchy! RTL Boulevard wist de nieuwe inktplaatjes vast te leggen. Je bekijkt de love tattoos HIER.

Prille liefde

Dat Imke in de zevende hemel is met haar nieuwe vriend, is inmiddels wel duidelijk. Onlangs vertelde ze aan LoveReality hoe ze Jermaine ontmoet heeft. “Ik heb hem twee maanden geleden leren kennen in Lakehouse, een zomerbar. Daarna is hij me vaak berichtjes gaan sturen”, weet ze te vertellen. Imke vertelde al glunderend dat ze toen niets van hem moest hebben, maar uiteindelijk is de vonk toch overgeslagen. Ondanks dat ze Jermaine nog niet kende, kent ze zijn neef wel degelijk. Dit is namelijk niemand minder dan EOTB-collega Davey Schniermanni.

De twee tortelduifjes wonen helaas niet bij elkaar om de hoek. Het is namelijk zo'n twee uur rijden. Toch verzekert Imke dat dat wel goed zit en dat ze heel vaak samen zijn. “Alles is nog wel pril, maar hij heeft me wel officieel gevraagd zijn vriendin te zijn, dus twijfelde ik zeker niet.” Wat lief!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: EOTBDD, Instagram

Laatste nieuws