It’s official: dít is de nieuwe vriendin van EOTBDD’s Sander

Oeh la la!

Het afgelopen seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch kon je niet om hem heen: Sander van Vliet. Hij was regelmatig het middelpunt van een knallende ruzie, maar hij heeft ook zeker een zachte kant. Onlangs klonken er al rumours dat hij een nieuwe vriendin aan de haak had geslagen, maar nu is het helemaal officieel tussen de twee tortelduifjes.

It’s official

Sander is officially van de markt. De EOTBDD-ster heeft namelijk een relatie met de stunning Nicole Kawalkowsi. Het Instagram-account @eotb.s7 plaatst een foto van de twee lovebirds met daarbij de tekst: “Yes, it's official now!” Omdat dit een privé-account is, deelt LoveReality de foto's nogmaals online. Je bekijkt de schattige kiekjes HIER.

Veel weten we nog niet over de blondine die vanaf nu aan de zijde staat van Sander, behalve dat ze als model werkt en actief is in de cosmetische sector. Wij wensen de tortelduifjes veel succes samen!

Tattoo van ex

Hoewel Sander tijdens Ex on the Beach geen nieuwe liefde heeft gevonden, was het na het programma wel raak. De realityster had toen een tijdje een relatie met Love Island-ster Kelly van der Minne. Helaas was die romance van korte duur, al was het voor Sander lang genoeg om haar naam op zijn arm te laten tatoeëren. Onlangs vertelde hij echter dat hij plannen had om de tattoo weg te laten laseren. Daar zal Nicole ook blij mee zijn, gokken wij.

Bron: LoveReality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws