Zien: zo ziet Honey Boo Boo er nu uit

De jonge realityster poseert in haute couture.

Lees ook

Binnen de familiekringen van Honey Boo Boo gaat het niet allemaal over rozen. Mom June ziet haar familie niet meer nadat ze door alcohol- en drugsgebruik is ontspoord. In Teen Vogue doet haar dochter nu voor het eerst haar verhaal. Enne, speciaal voor deze gelegenheid poseert ze in haute couture!

Impact alcohol- en drugsgebruik

Vanwege haar alcohol- en drugsgebruik is June de voogdij over haar dochter kwijtgeraakt. Tegenwoordig is haar andere dochter, Lauryn, dan ook de voogd van Honey Boo Boo. “Mensen hebben geen idee wat de impact is van andermans drugs- en alcoholgebruik”, vertelt Honey Boo Boo in gesprek met Teen Vogue. “Het is heel lastig. Ik wens dit niemand toe.”

“Toen het heel slecht ging met mijn moeder wist ik niet waar ik zou eindigen”, geeft de realityster eerlijk toe. Desondanks is ze 'trots' op hoever ze het heeft geschopt, vertelt ze in het interview.

Eigen geld verdienen

Hoewel de 15-jarige Honey Boo Boo zich vooral wil focussen op haar eigen toekomst, wil ze er ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat het weer goedkomt met haar moeder. “Ik wil de beste versie van mezelf worden en m'n eigen geld verdienen. Maar ook goede cijfers halen op school. Ik doe mijn best”, vertelt ze aan Teen Vogue.

Haar next goal? Op haar 18e verjaardag een eigen huis én auto hebben. “Ik doe er alles aan om mijn eigen leven op orde te houden.”

Eigen naam

Daarnaast is er nog iets dat de realityster dwarszit. “M'n moeder heeft me niet Honey Boo Boo genoemd. Ik heet Alana“, legt ze uit. Ze wil dan ook niets liever dan afstand nemen van haar tv-persoonlijkheid. “Het zijn twee compleet verschillende personen. (…) Ik denk dat mensen verwachten dat ik altijd de kleine Honey Boo Boo zal blijven, maar dat ben ik niet meer.”

Dat een leven in de spotlights ook nadelen heeft, ondervindt Alana ook. Ze heeft dan ook een duidelijke boodschap voor alle body shamers: “Ik weet dat ik mooi ben en dat ik een goed lichaam heb. Dus die haters kunnen me wat.” You go, girl!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook