Als twee druppels water: Wendy van Dijk en moeder lijken enorm veel op elkaar

Zo moeder, zo dochter.

Presentatrice Wendy van Dijk is samen met haar moeder op vakantie en dat móet natuurlijk op Instagram vereeuwigd worden. Wendy deelt daarom een prachtige foto waarop moeder en dochter shinen van vakantiegeluk. Enne, hieruit blijkt ook meteen dat de twee enorm veel op elkaar lijken!

Trotse dochter

“Samen met mijn mama. Je doet het allemaal maar even lieverd. 77 jaar sterk. Elke ochtend maak je een stevige wandeling en dat zet je voort hier in de vakantie. Elke ochtend om 7:30 uur een kwartier de pas erin! Je bent een voorbeeld voor ons allen”, schrijft de trotse dochter bij de foto.

Wendy heeft haar goede genen duidelijk niet van een vreemde, want ook moeder Tiny straalt duidelijk van gezondheid en geluk. Zo moeder, zo dochter!

Close

Moeder en dochter zijn ontzettend close. Eerder noemde de presentatrice haar moeder in haar tijdschrift Wendy de liefste vrouw in haar leven. “Zij heeft mij geleerd lief te zijn voor elkaar, goed te zorgen voor jezelf en voor de ander.”

Tiny vertelde eerder aan Ook over hun bijzondere band. “Ik weet alles van mijn dochter. Alle ellende die over Wendy geschreven wordt in de roddelbladen, gaat me niet in de koude kleren zitten. Het lijkt wel of mensen genieten van andermans ellende. Laat ze maar denken, ik weet hoe het zit.” You tell them, Tiny!

Vandaag voegt Wendy daar nog de onderstaande video aan toe. Ze schrijft: “Laat je inspireren door mijn moeder Tiny die geen dag overslaat en de dag altijd begint met een goede wandeling”.

Bron: Elegance Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws