Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Raphaëlla verrast volgers met nieuwe look

Raphaëlla, is that you?

Raphaella

Neem je een kijkje op de Instagram-feed van Love Islands Raphaëlla, dan zie je vooral haar prachtige blonde coupe. Toch besloot Raphaëlla terug te gaan naar haar originele haarkleur en dat ziet er héél mooi uit.

Te vaak geblondeerd

Een plotselinge switch? Nee, absoluut niet. Raphaëlla vertelt in haar Instagram Stories eerlijk over haar hair journey en laat weten dat ze haar lokken behoorlijk heeft beschadigd met al het blonderen. "Iedereen weet dat ik eigenlijk bruin haar heb, maar ik mijn haar blonder heb gemaakt", legt Raphaëlla uit.

"Mijn haar was daar zo kapot van gegaan, dat ik terug ben gegaan naar mijn eigen haarkleur." Oftewel, een donkerbruine coupe.

Donkerbruine kleur

Raphaella vertelt vervolgens dat ze nu wekelijks een bezoekje aan de kapper brengt. "Ze gaan het nu bruiner maken met een spoeling, want ik wil niet meer terug naar blond."

Dat ze haar lokken keer op keer beschadigd heeft met blonde highlights vindt de Islander stiekem best wel zonde. "Echt mijn eigen fout dat ik blond wilde zijn. Die blonde kleur onderhouden? Dat is echt niet te doen. Ik vind bruin ook gewoon beter staan. Ach ja, domme beslissingen in het leven..."

Misschien ook voor jou:
It's official: Love Islands Raphaëlla heeft een relatie met déze profvoetballer
Showbizz
  • Love Island, Instagram